Η ΚΟΜΠΑ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των βραβευμένων τροφών για κατοικίδια ACANA™® και ORIJEN™®.

Από τη στιγμή της ίδρυσής της το 2000 μέχρι και σήμερα η εταιρία μας εφαρμόζει μια εντελώς διαφορετική στρατηγική στη λειτουργία της. Εστιάζουμε πάντα στην ποιότητα των προϊόντων μας σε συνδυασμό με την διάθεσή τους σε πραγματικές τιμές. Μας ενδιαφέρει η οργανική ανάπτυξη των μεγεθών μας και όχι το κυνήγι του γρήγορου και εύκολου κέρδους. Ο οικογενειακός χαρακτήρας της επιχείρησης μας επιτρέπει, 12 χρόνια τώρα, να προσεγγίζουμε συνεργάτες και καταναλωτές με φιλική διάθεση μακριά από τις απρόσωπες πρακτικές των πολυεθνικών.

Τα τελευταία χρόνια οι τροφές ACANA™® και ORIJEN™® γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα. Αγκαλιάστηκαν από τους ιδιοκτήτες που ενδιαφέρονται το αγαπημένο τους κατοικίδιο να διατρέφεται όπως το προόριζε η φύση. Από την μερίδα των καταναλωτών που κατανοούν την διαφορά μεταξύ επιβίωσης και ευημερίας. Η επιτυχία τους είναι αποτέλεσμα μιας δεκαετίας σκληρής δουλειάς, επιμονής και πάνω απ' όλα πίστης ότι οι φιλόζωοι της χώρας μας και οι αγαπημένοι τους σύντροφοι αξίζουν πολύ περισσότερο από τις συμβατικές τροφές.

Αποστολή μας είναι να διαδώσουμε την φιλοσοφία της σωστής διατροφής για κατοικίδια παρέχοντας στους καταναλωτές την επιλογή προϊόντων διαπιστευμένης ποιότητας σε προσιτές τιμές. Γνωρίζουμε ότι όσο εκπληρώνεται αυτός ο σκοπός θα μας δίνεται η δυνατότητα να παρέχουμε και στους συνεργάτες μας ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

 

Ourt brands