Η ΚΟΜΠΑ ΜΟΝ. ΕΠΕ εδρεύει στο Βιοτεχνικό Πάρκο Τυλίσου στο Ηράκλειο Κρήτης σε μια έκταση 4.000 τ.μ. ενώ διατηρεί αποθηκευτικές εγκαταστάσεις και στην περιοχή Θρακομακεδόνων στο νομό  Αττικής.

Ιδρύθηκε το 2000 από τον Κωνσταντίνο Παπάζογλου, και σήμερα έχει καταφέρει να  χαρακτηρίζεται ως η πλέον καινοτόμος επιχείρηση του κλάδου ειδών διατροφής κατοικίδιων, επεκτείνοντας την δραστηριότητα της και στον τομέα των πρωτότυπων αξεσουάρ κατοικίδιων.

Είναι αμιγώς Ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση και δημιουργήθηκε με στόχο να εισάγει την βέλτιστη ποιότητα τροφών για κατοικίδια στην Ελλάδα και την διάθεση τους στην αγορά σε πραγματικές τιμές. Έτσι συνεργάστηκε με την Καναδική εταιρία Champion Pet Foods, παραγωγό των διάσημων για την υψηλή ποιότητα τους τροφών Acana και Orijen.

Η πρωτοποριακή φιλοσοφία και διάθεση της Καναδικής εταιρίας να πρωταγωνιστήσει στην παγκόσμια αγορά, με αργά και σταθερά βήματα επέφερε την αναβάθμιση της ποιότητας των τροφών για κατοικίδια σε τέτοια επίπεδα ώστε σήμερα να έχουν καθιερωθεί στο πλέον υψηλό ποιοτικό σκαλοπάτι της παγκόσμιας αγοράς. Και σύντομα έρχεται ξανά παγκόσμια πρωτοτυπία με την διάθεση τροφών και λιχουδιών εξεζητημένης διαδικασίας και τεχνολογίας αιχμής.

Η εταιρία μας δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να σέβεται την εμπιστοσύνη σας, ικανοποιώντας τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες σας με καινοτόμα αλλά πάνω απ' όλα ποιοτικά προϊόντα σεβόμενη την ιδιαίτερη σχέση, ιδιοκτήτη και ζώου συντροφιάς.

Ourt brands