Αυτή την εβδομάδα στείλαμε πάνω από 1,5 τόνο τροφής σε ζωοφιλικές οργανώσεις. Αυτό μεταφράζεται σε 8.450 γεύματα* για τα αδέσποτα ζωάκια, αλλά και μία γερή τονωτική ένεση στο ηθικό των εθελοντών αυτών των ζωοφιλικών οργανώσεων που έχουν αναλάβει ένα τόσο δύσκολο έργο.

Περισσότερα...

Από τον Ιανουάριο του 2016 έχει ξεκινήσει η παρασκευή τροφών στις ολοκαίνουριες, ιδιόκτητες κουζίνες της Champion Petfoods, στο Kentucky της Αμερικής. Η περιοχή επιλέχτηκε επειδή έχει πρόσβαση σε άριστης ποιότητας πρώτες ύλες (αγροτικά προϊόντα και συστακτικά κρέατος).

Περισσότερα...

Η ΚΟΜΠΑ ιδρύθηκε προκειμένου να προμηθεύσει την ελληνική αγορά με ασύγκριτης ποιότητας τροφές για σκύλους και γάτες σε προσιτές τιμές. Παρόλα τα υψηλά μεταφορικά έξοδα και τις ανατιμήσεις που πραγματοποιεί ανελλιπώς κάθε χρόνο η προμηθεύτρια εταιρεία μας, η ChampionPetfoods, εμείς εδώ και 15 χρόνια διατηρούμε τις τιμές σε λογικά επίπεδα, απορροφώντας το μεγαλύτερο μέρος αυτών των αυξήσεων.

Περισσότερα...

Μια απρόσμενη δυσλειτουργία στον ένα από τους δύο φούρνους παρασκευής των τροφών στις εγκαταστάσεις του Καναδού προμηθευτή προκάλεσε ζημιά με αποτέλεσμα να χρειαστεί να σταματήσει η λειτουργεία του συγκεκριμένου φούρνου για να επισκευαστεί.

Περισσότερα...

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο. Η ίδρυση του σωματείου αυτού αποτελεί καρπό ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων οι οποίοι, έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα...

Περισσότερα...

Χάρη σε εσάς οι τροφές ACANA™ και ORIJEN™ γνωρίζουν μεγάλη άνθηση στην ελληνική αγορά και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που υπάρχουν καταναλωτές που ενδιαφέρονται τόσο για τα κατοικίδια τους ώστε να αναζητήσουν μια τέτοια τροφή, παρά την λιγοστή διαφήμιση (σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες).
Θέλοντας να ανταποδώσουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μία προσφορά μόνο για εσάς

Περισσότερα...

Επικαλούμαστε για άλλη μία φορά την κατανοηση σας. Μερικές φορές λόγω μεγάλης αποστάσης, υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορεί κανείς να ελέγξει.

Περισσότερα...

Από 1η Μαρτίου τίθεται σε ισχύ η προσφορά των κάδων αποθήκευσης...

Περισσότερα...

Η Champion Petfoods παρασκευάστρια εταιρεία των τροφών ACANA και ORIJEN πρωτοπόρος στα παγκόσμια δρώμενα ακόμη μια φορά καινοτομεί...

Περισσότερα...

Ourt brands